Marjat

Mansikat

Mansikkaa viljelemme yli kymmentä eri lajiketta, joten voimme tarjota asiakkaillemme todella monipuolisen valikoiman ja pitkän satokauden.

Suosituin mansikkalajikkeemme on aikainen Hella-lajike, joka muistuttaa aromiltaan metsämansikkaa. Tunnusomaisesti sen kauppa- ja kuljetuskestävyys on hyvä. Hella on täyteläisen punainen ja se säilyttää hyvin arominsa pakastettunakin.

Polka on suosittu pakastemarja. Bounty, Corona, Salsa, Honeoye ja Sonata ovat suosituimpia syöntimansikoina. Jonsok sen sijaan on erinomainen hillomarja.
Vanhanaikaiset lajikkeet kuten Senga Sengana kuuluvat myös viljelemiimme lajikkeisiin. 

Yhtenä uutuutena on makea, syvän punainen ja kiiltäväpintainen Rumba-lajike. 

Tämän kesän uutuutena ovat aikaiset lajikkeet: Malvine, Flair ja Wendy. Näitä lajikkeita kuvaillaan aromikkaiksi ja ne ovat kirkkaan punaisia.

Vadelmat

Vadelmalajikkeista viljelemme Muskoka, Ottawa, Maurin Makea ja Glen Amble lajikkeita. Myös keltainen vadelma kuuluu valikoimiimme.
Suosituin vadelmalajikkeemme on Muskoka. Sen marjat ovat pyöreitä, kiinteitä ja aromikkaita ja se sopii hyvin säilöntään. 

Mustaherukat

Mustaherukkalajikkeemme on suurikokoinen ja makea - mehukas Ben Tron. Makeutensa ansiosta se soveltuu hyvin tuoremarjaksi ja tietysti myös säilöntään. Ben Tron marjojen flavonoidipitoisuus on korkea ja C-vitamiinipitoisuus melko korkea.